• Ontdek de smaak van cacao thee
  • Gratis bezorging in Rotterdam*
  • Gratis verzending vanaf €25

Veelgestelde vragen

Productinformatie

Waar is cacao thee van gemaakt?

De thee is gemaakt van cacao schillen en heeft verder geen toevoegingen! Cacaoschillen, ook wel cacao doppen, zijn het buitenste velletje van een cacaoboon. Lees meer over de productie van cacao thee in onze blog.

Hoe smaakt de cacao thee?

De cacao thee heeft een licht fruitige, frisse smaak met een volle, pure chocolade nasmaak. Verwacht niet het romige van chocolademelk, maar een lekkere thee met chocolade smaak. 

Hoe duurzaam is de cacao thee?

Cacao thee is van zichzelf erg duurzaam, omdat de schillen door veel fabrikanten als restproduct word gezien en daarom tot compost word verwerkt. Onterecht, want de schillen hebben ook een heerlijke cacao smaak en kunnen gebruikt worden voor verschillende etenswaren. Verder worden de cacaobonen die wij inkopen geteeld op een biologische boerderij, wat inhoud dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen of mest wordt gebruikt. (Belangrijk: wij mogen dit niet dusdanig communiceren omdat wij zelf nog geen biologisch keurmerk hebben.)

Bestellen en betalen.

Op welke manier kan ik mijn bestelling betalen?

Dit kan op dit moment alleen via iDeal. Betaal je liever anders? Stuur ons een bericht, we helpen je graag. 

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, de prijzen op de site zijn inclusief BTW. Heb je een bedrijf en ben je geïnteresseerd in ons product? Mail dan naar info@macawinfusions.nl

 

Verzending & Retourneren

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn 3,95. Vanaf €25,- is verzending gratis. Verzending in Rotterdam is in veel gevallen gratis. Woon je in 1 van de onderstaande postcodegebieden, dan kan je bij het afrekenen kiezen voor de gratis optie. 

(3011 t/m 3016, 3021 t/m 3039, 2071, 3072, 3081, 3082, 3087)
Is het mogelijk om de bestelling op te halen in plaats van de verzenden?
Dit is in principe niet mogelijk. In sommige gevallen kunnen we een uitzondering maken, neem hiervoor contact met ons op.
Is verzending naar het buitenland mogelijk?
Ja, dit is mogelijk, maar momenteel nog niet binnen onze webshop, neem hiervoor contact met ons op.
Is het mogelijk om de bestelling te retourneren?
Volgens Europees recht heb je 14 dagen bedenktijd om een ongeopend product terug te sturen en krijg je aankoopbedrag exclusief verzendkosten teruggestort. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Eenmaal geopend zijn wij er van overtuigd dat je het niet terug wilt sturen ;) Toch klachten of opmerkingen over het product? Laat het ons weten, dan zoeken we samen een oplossing. 

 

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Bekijk de algemene voorwaarden.
Bekijk onze privacyverklaring

 

Staat je vraag er niet tussen? Wij helpen je graag verder!

Gebruik dit contactformulier of stuur een mail naar info@macawinfusions.nl.
Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp: +31629767116.

 

Cacao vrucht op een cacao plantage